Super Smashing BC Raptim Open 2023

Beste Raptimmers,

We zijn pas een half jaar verder, maar de commissie is al weer druk bezig, want: de derde editie van de BC Raptim Open komt er weer aan! Deze editie zal plaatsvinden op zaterdag 22 april 2023, dus zet deze datum alvast goed in je agenda!

Net als de voorgaande edities staat het toernooi weer open voor verschillende clubs. Ook dit jaar gaan we weer voor een zo groot mogelijk deelnemersveld, daarom is er dit jaar niet alleen de keus voor dubbels en mix, maar ook voor de single! Dit biedt de ideale mogelijkheid om je krachten te meten met spelers die je nog niet zo goed kent. Er kan worden gespeeld op zowel recreatief als competitief niveau! Hoe deze editie in elkaar steekt, zal hieronder worden uitgelegd.

DATUM EN TIJD:
Zaterdag 22 april 2023
09:00 – 20:00 uur (richttijd)
Van Rappardhal
Wijnkoperstraat 5, Gorinchem

CATEGORIEËN
Dit jaar kun je meespelen in 3 verschillende categorieën voor mix, dubbel of single:

  1. C klasse (recreanten en 9e divisie)
  2. B klasse (8e / 7e divisie)
  3. A klasse (6e / 5e divisie)
    Je mag jezelf inschrijven max. 2 verschillende onderdelen. Dit betekent dus dat je mag kiezen voor een heren, dames of gemengd dubbel èn/of voor een single. Ook recreatieve spelers zijn dus van harte welkom! Het is niet toegestaan om jezelf twee keer voor hetzelfde onderdeel in te schrijven. Je mag dus bijvoorbeeld niet twee keer een herendubbel spelen in klasse A en B.

INSCHRIJVEN
Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de BC Raptim Open! De inschrijvingen sluiten op zaterdag 8 april. Wees er snel bij, want vol is vol.
Inschrijven kan via het volgende emailadres: bcraptimopen@gmail.com
Vermeld hierbij de volgende gegevens:

  • Je naam en je club
  • De categorie en klasse waarin je wil spelen
  • Met wie je wil spelen
    Wil je jezelf graag inschrijven maar heb je nog geen partner? Geen probleem, geef dit aan en er kan voor een speelpartner worden gezorgd!

KOSTEN
De kosten bedragen €7,50 per persoon per onderdeel.

OVERIG
Tijdens deze dag zal CHESPsport aanwezig zijn met een stand waar je jouw nieuwe racket, schoenen of kleding kan kopen, van onder andere de merken Yonex en Babolat. Naast badminton heeft CHESPsport ook alles wat je nodig hebt voor tennis, squash en padel. Mocht je interesse hebben om specifieke spullen uit te proberen of te bekijken, kun je dit altijd aan ons doorgeven en vragen wij of hij het meeneemt. Dit geldt zowel voor badmintonspullen, als voor tennis, squash en padel items.
Voor vragen kun je altijd mailen naar bcraptimopen@gmail.com

Hopelijk zien we je bij deze nieuwe editie van de BC Raptim Open. Wij hebben er weer heel veel zin in!
Met sportieve groet,
De toernooicommissie:
Jelmer Boots
Mandy Ippel
Stef Houweling
Toine Ruinard
Rick Euser
Roy de Wit
Bianca Debets