De trekkingsuitslag Grote Clubactie is bekend

Ook dit jaar hebben de jeugdleden en ons lid Mieke Gruiters-de Kock hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Hiermee hebben we niet alleen goede doelen gesteund, maar we hebben ook onze eigen clubkas voorzien van een mooi extraatje! Iedereen, uiteraard ook de kopers, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan dit mooie bedrag!

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Grote Clubactie 1 Opbrengst 2020 JoUW INZETIS GOUD WAARD nu! Juist €836, Uitgereikt aan: Badmintonclub Raptim indicatief kunnen geen rechten worden ontleend. අච Frank Molkenboer Algemeen directeur Nationale Grote Clubactie grote clubactie'

Op woensdag 9 december vond de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaats, onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. 

De trekkingsuitslag is bekend!

Je/u kunt zelf het lot controleren bij de onderstaande lotchecker: https://lotchecker.clubactie.nl/

Je/u kunt het lotnummer terugvinden op je/uw bankafschrift.